TSK AKILLI KART ÜCRETLERİ
TSK AKILLI KART ÜCRETLERİ
(2021 Yılı İçin)
Kartın Yıpranması (5 yılda bir ücretsiz), Mikroişlemci Bozulması/Hasarı | 15 TL |
Asıl Hak Sahibinin Silah Alması/Satması (Teçhizat Tabancaları Hariç) | 15 TL |
Kartın Kaybedilmesi, Çaldırılması, Gasp edilmesi | 30 TL |
Yanlış Beyandan Kaynaklanan Hatalı Basım, Feragat İptali | 30 TL |
Askeri Sosyal Tesislere Günübirlik Giriş Kartı (4 yıllık) | 270 TL |
Askeri Sosyal Tesislere Günübirlik Giriş Kartı sahiplerinin TSK Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığından (Ankara) faydalanabilmesi için ödemesi gereken ilave ücret | 200 TL |
Tüm Garnizonlarda geçerli Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 540 TL |
Ankara, İstanbul, İzmir Garnizonlarından herhangi birinde geçerli Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 400 TL |
Diğer Garnizonlardan herhangi birinde geçerli Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 270 TL |
TSK Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığında geçerli Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 850 TL |
Ankara Garnizonunda geçerli (TSK Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tesisleri dâhil) Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 1250 TL |
Tüm Garnizonlarda geçerli (TSK Spor Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı tesisleri dâhil) Tanınmış Kişi Kartı ve Yakın Kartı | 1370 TL |
Asıl hak sahibi personelin torunlarından, asıl hak sahibinin statü olarak istifade edebildiği tesislere giriş için Yakın Kartı müracaatlarında yukarıda belirtilen ücretlerin dörtte biri (¼) alınacaktır.
Hak sahibi olmayan şehit yakını ve gazilerden, asıl hak sahibinin (referans olan) statü olarak istifade edebildiği tesislere giriş için Tanınmış Kişi Kartı/Yakın Kartı müracaatlarında yukarıda
belirtilen ücretlerin yarısı (½) alınacaktır.