Madalya Nasıl Elde Edilir?
Madalya | Nasıl Elde Edilir? |
---|---|
![]() | Liyakat madalyası için sahip olmanız gerekenler; * Foruma kayıt tarihinden en az 2 hafta süre geçmiş , * En az 100 mesaj paylaşmış, * En az 50 tepkime puanına sahip üyelere otomatik madalya taktim edilir. |
![]() | Üstün hizmet madalyası için sahip olmanız gerekenler; * Foruma kayıt tarihinden en az 10 gün süre geçmiş, * En az 100 mesaj paylaşmış, * En az 100 tepkime puanına sahip üyelere otomatik madalya taktim edilir. |
![]() | Hizmet övünç madalyası için sahip olmanız gerekenler; * Foruma kayıt tarihinden en az 21 gün süre geçmiş, * En az 100 mesaj paylaşmış, * En az 250 tepkime puanına sahip üyelere otomatik madalya taktim edilir. |
![]() | Üstün cesaret ve feragat madalyası için sahip olmanız gerekenler; * Liyakat, Üstün Hizmet ve Hizmet Övünç madalyasına sahip olanlara, * General kadrosu tarafından verilen ödüldür. |
![]() | Şeref madalyası; Tek seferde, bir yıllık SİHA Pilotu veya SOLOTURK rütbesi almaya hak kazanan üyelere manuel verilen madalyadır. Ayrıca, üç konusu 20 bin ve üzeri organik ziyaretçi getiren üyelere verilir. |
Moderatör tarafında düzenlendi: